Ha kérdése merült fel repülőtéri transzferünkkel kapcsolatosan, keressen minket elérhetőségeinken!


1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás:

A SkyFly Travel reptéri és egyedi igényeknek megfelelően egyéb személyszállítási szolgáltatást nyújt az utasok számára. Tevékenységét valamennyi, hatályos jogszabályban előírt hatósági engedéllyel végzi.

2. A szolgáltatás megrendelése, információ-, ajánlatkérés:

Foglalási szándékát honlapunkon az online foglalási felület kitöltésével tudja leadni. Ajánlatkérését kérjük szíveskedjen email-ben vagy az „ÜZENET” fül alatti űrlap kitöltésével megküldeni részünkre. Foglalása kizárólag a visszaigazolásunk megküldésével válik teljessé, e-nélkül foglalási szándéknak minősül. A foglalásokat szabad kapacitás függvényében tudjuk visszaigazolni a szándék beérkezésétól számítva max. 3 munkanapon belül, írásban, az Ön által megadott email címre megküldve.
Amennyiben foglalási szándékát az út előtti munkanap 12:00 után jelzi, szabad kapacitás függvényében feláras szolgáltatás keretében tudjuk vállalni, melynek díja plusz 2.500 Ft
Ez esetben, kérem szíveskedjen mindképp munkatársunkkal is egyeztetni ügyeleti telefonszámunkon: +36305543838

Amennyiben szolgáltatással kapcsolatos információkra van szüksége, kérjük hívja hotline vonalunkat:

+36 30 5543838,  vagy tegye fel kérdéseit emailben: info@skyflytravel.hu.

Az árlistában nem szereplő útvonalak, extra csomagmennyiség (a viteldíj magában foglalja: 1 db kézipoggyász és 1 normál méretű bőrönd max. 20 Kg / fő szállítását) vagy egyedi személyszállítás esetén kérje gyorsan és egyszerűen itt: ÜZENET KÜLDÉS

Helytelen, nem valós adatok megadása esetén (pl. hibás dátum, időpont, cím, telefonszám) nem tudjuk garantálni a szolgáltatás teljesítését.

3.  Fizetés módja:

Sofőrünknél készpénzben, bankszámlánkra  történő előreutalással, vagy egyedi megállapodás alapján utólagos átutalással.

4.  Menetidő

A SkyFly Travel nem vállal felelősséget a rajta kívül álló  okokból történő késésért (pl.  időjárás okozta rossz útviszonyok, balesetből adódó torlódások). Természetesen mindent megteszünk, hogy az utas időben elérje úti célját  ez esetben is.

Amennyiben a késés bizonyíthatóan a szolgáltató hibájából adódik, a felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk.

5. Várakozás, gépkésés:

A reptéren való várakozási idő eltérő, attól függően, hogy a SkyFly Travel által nyújtott szolgáltatási csomagok közül melyiket kívánja igénybe venni. (Szolgáltatások jellemzői itt)

Utasok várása a reptéren:

Vienna International Airport (Schwechat): miután felvette a csomagokat és menetkész, kérem szíveskedjen felfáradni az emeletre (érkezési csarnok, McDonald’s szemben lift vagy mozgó lépcső), majd forduljon jobbra és az utolsó kijáraton szíveskedj kifáradni, sofőrünk ott fogja várni a visszaigazolt utasfelvételi időpontban névvel ellátott táblával. Amennyiben táblást várás kérnek az érkezési csarnokban a parkolás díj 2.500 Ft, mely az utast terheli.

Budapest Liszt Ferenc Repülőtér: utasaink két lehetőség közül választhatnak- az utazás előtti utolsó munkanap elküldjük sofőrünk telefonszámát, melyen őt kell értesíteni, ha felvették csomagjaikat. Másik lehetőség, hogy névvel ellátott táblával várjuk az érkezési csarnokban, ez esetben a parkolási díj (3.000 Ft) az utast terheli.

Bratislava Repülőtér: sofőrünk az érkezési csarnokban névvel ellátott táblával várja az utasokat.

6. Járatkésés / módosítás / lemondás:

Járatkésés:

Az eredeti landoláshoz képest 1 órát várakozunk díjmentesen. Ezt követően minden megkezdett óra plusz 3.000 Ft + ÁFA. A késés mértéke és a fuvarszervezés határozza meg, hogy sofőrünk meg tudja-e várni Önöket a várakozási díj fizetése ellenében, vagy csatlakozhatnak (eredetileg visszaigazolt viteldíjért) következő járatunkhoz, szabad kapacitás függvényében. A légitársaság hibájából fakadó károkért nem áll módunkban vállalni a felelősséget, de igyekszünk megoldani a legoptimálisabb módon a késésből fakadó változásokat.

Legyenek kedvesek a késéseket jelezni ügyeleti számunk valamelyikére telefonon vagy sms-ben: +36305543838, +36302161533, hiszen Önök látják a legkorábban a változást és ez alapján nagyobb eséllyel tudjuk a legoptimálisabb megoldással teljesíteni a szolgáltatást.

Private transzfer esetén (családi és nagy családi csomagot is beleértve) kérhető a reptéren történő utasfelvétel későbbre is, hogy elkerüljék az esetleges plusz várakozási díjat. Alap esetben eredeti landolást követően 30 percet számolunk a csomagfelvételre és ezt követően 30 percet várunk még díjmenetesen. (tehát összesen eredeti landolást követően 1 órát)

Amennyiben az utasok reptéren történő felvételének időpontja csúszik nem gépkésésből fakadóan (lsd. fent, hanem pl. vám-kontroll, csomagelvesztés miatt) sofőrünk 1 órát várakozik költségmentesen az eredeti landolási időponthoz képest, ezt követően minden megkezdett óra után plusz 3.000 Ft várakozási díj fizetendő.

Géptörlés: amennyiben gépét törlik és ebből fakadóan le kell mondania a nálunk foglalt transzfert, a lenti lemondási feltételek szerint tudja ezt megtenni. Amennyiben ezt követően új járata alapján szeretne transzfert foglalni, új foglalásnak minősül, melyet szabad kapacitás függvényében tudunk elvállalni.

A megrendelés díjtalan módosítására, lemondására az út előtti munkanap 12:00-ig van lehetőség kizárólag írásban (e-mail: info@skyflytravel.hu)

Határidőt meghaladóan:

Az út előtti munkanap: 12:00-16:00-ig felár 5000 Ft (tehát az út előtti munkanap munkaidőben)

Az út előtti munkanap: 16:00 után és az utasfelvétel előtt min. 5 órával, a viteldíj 50%-a fizetendő

Az utasfelvétel előtt kevesebb, mint 5 órával történő lemondás esetén a teljes viteldíj fizetendő

A visszaigazolt viteldíjakat bruttó 700 Ft / l üzemanyagárig tudjuk tartani, ezt meghaladóan fenntartjuk a jogot, hogy új ajánlatot tegyünk az adott transzfer teljesítére. (a várható új viteldíj az üzemanyag 700 Ft / l feletti vételárával fog növekedni az adott útvonal vonatkozásában.

7. Vállalási feltételek elfogadása, szerződés:

A szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő (utas) között a szerződés akkor jön létre, ha az utas megrendelte a szolgáltatást a fent leírtak alapján, és rendelését a SkyFly Travel írásban visszaigazolta. Amennyiben az utas a visszaigazolást követően másképp nem jelzi, elfogadottnak tekintjük az abban leírtakat, valamint a SkyFly Travel vállalási feltételeit.

A visszaigazolás elfogadásával a megrendelő hozzájárul, hogy személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak alapján kezeljük.


Tel.: +36 30 5543838   Email:info@skyflytravel.hu

SkyFly logo

SkyFly Travel on Facebook SykFly Travel on google+ SykFly Travel on Twitter

Partnereink:

SkyFly logo SkyFly logo

reptéri transzfer, transzfer Győr, Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony - airport Shuttle - Airport taxi - Reptéri járatok - Repülőtéri transzfer - Budapest reptér - Pozsony repter - Bécs reptér (Vienna Airport) - Transfer Budapest airport - Transfer Vienna Airport Budapest Liszt Ferenc Ferihegy