Ha kérdése merült fel repülőtéri transzferünkkel kapcsolatosan, keressen minket elérhetőségeinken!


1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás:

A SkyFly Travel reptéri és egyedi igényeknek megfelelően egyéb személyszállítási szolgáltatást nyújt az utasok számára. Tevékenységét valamennyi, hatályos jogszabályban előírt hatósági engedéllyel végzi.

2. A szolgáltatás megrendelése, információ-, ajánlatkérés:

Megrendelését leadhatja honlapunkon az online rendelési felület kitöltésével, vagy email-ben az info@skyflytravel.hu email címen vagy sms-ben a +36 30 5543838-as telefonszámon. A szolgáltatás megrendelésének határideje: az út előtti munkanap 12:00. Határidőn túli megrendeléseket egyedi elbírálás alapján tudunk elfogadni.

Amennyiben szolgáltatással kapcsolatos információkra van szüksége, kérjük hívja hotline vonalunkat:

+36 30 5543838,  vagy tegye fel kérdéseit emailben: info@skyflytravel.hu.

Az árlistában nem szereplő útvonalak, extra csomagmennyiség (a viteldíj magában foglalja: 1 db kézipoggyász és 1 normál méretű bőrönd max. 20 Kg / fő szállítását) vagy egyedi személyszállítás esetén kérje gyorsan és egyszerűen itt: ÜZENET KÜLDÉS

Helytelen, nem valós adatok megadása esetén (pl. hibás dátum, időpont, cím, telefonszám) nem tudjuk garantálni a szolgáltatás teljesítését.

3.  Fizetés módja:

Sofőrünknél készpénzben, bankszámlánkra  történő előreutalással, vagy egyedi megállapodás alapján utólagos átutalással.

4.  Menetidő

A SkyFly Travel nem vállal felelősséget a rajta kívül álló  okokból történő késésért (pl.  időjárás okozta rossz útviszonyok, balesetből adódó torlódások). Természetesen mindent megteszünk, hogy az utas időben elérje úti célját  ez esetben is.

Amennyiben a késés bizonyíthatóan a szolgáltató hibájából adódik, a felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk.

5. Várakozás, gépkésés:

A reptéren való várakozási idő eltérő, attól függően, hogy a SkyFly Travel által nyújtott szolgáltatási csomagok közül melyiket kívánja igénybe venni. (Szolgáltatások jellemzői itt)

Utasok várása a reptéren:

Vienna International Airport (Schwechat): miután felvette a csomagokat és menetkész, kérem szíveskedjen felfáradni az emeletre (érkezési csarnok, McDonald’s szemben lift vagy mozgó lépcső), majd forduljon jobbra és az utolsó kijáraton szíveskedj kifáradni, sofőrünk ott fogja várni a visszaigazolt utasfelvételi időpontban névvel ellátott táblával. Amennyiben táblást várás kérnek az érkezési csarnokban a parkolás díj 2.000 Ft, mely az utast terheli.

Budapest Liszt Ferenc Repülőtér: utasaink két lehetőség közül választhatnak- az utazás előtti utolsó munkanap elküldjük sofőrünk telefonszámát, melyen őt kell értesíteni, ha felvették csomagjaikat. Másik lehetőség, hogy névvel ellátott táblával várjuk az érkezési csarnokban, ez esetben a parkolási díj (2.500 Ft) az utast terheli.

Bratislava Repülőtér: sofőrünk az érkezési csarnokban névvel ellátott táblával várja az utasokat.

Járat késése esetén az utas köteles tájékoztatni a szolgáltatót a késés mértékéről, hiszen további fuvarszervezést igényel, hogy az utas elérje úti célját. Ez esetben a következőképp tudjuk vállalni a szolgáltatást: megvárja sofőrünk, vagy csatlakozhat a következő járatunkhoz, ha van szabad kapacitásunk, (vagyis van szabad hely az autóban) Plusz költséget nem számolunk fel. Amennyiben nem kapunk tájékoztatást a késésről a várakozásért minden megkezdett 30 perc után 500 Ft + ÁFA plusz költséget számolunk fel.

6. Vállalási feltételek elfogadása, szerződés:

A szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő (utas) között a szerződés akkor jön létre, ha az utas megrendelte a szolgáltatást a fent leírtak alapján, és rendelését a SkyFly Travel írásban visszaigazolta. Amennyiben az utas a visszaigazolást követően másképp nem jelzi, elfogadottnak tekintjük az abban leírtakat, valamint a SkyFly Travel vállalási feltételeit.

A visszaigazolás elfogadásával a megrendelő hozzájárul, hogy személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak alapján kezeljük.

7. Zonnen-busz vállalási feltételek

A Zonnen-busz által teljesített (9-51 fő) személyszállítás esetén, a Zonnen-busz által előírt vállalási feltételek a mérvadóak, melyek nem azonosak a fent leírt SkyFly Travel által teljesített személyszállításra vonatkozó feltételekkel. Információkérés: info@skyflytravel.hu


Tel.: +36 30 5543838   Email:info@skyflytravel.hu

SkyFly logo

SkyFly Travel on Facebook SykFly Travel on google+ SykFly Travel on Twitter

Partnereink:

SkyFly logo SkyFly logo

reptéri transzfer, transzfer Győr, Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony - airport Shuttle - Airport taxi - Reptéri járatok - Repülőtéri transzfer - Budapest reptér - Pozsony repter - Bécs reptér (Vienna Airport) - Transfer Budapest airport - Transfer Vienna Airport Budapest Liszt Ferenc Ferihegy