Ha kérdése merült fel repülőtéri transzferünkkel kapcsolatosan, keressen minket elérhetőségeinken!


1. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás:

A SkyFly Travel reptéri és egyedi igényeknek megfelelően egyéb személyszállítási szolgáltatást nyújt az utasok számára. Tevékenységét valamennyi, hatályos jogszabályban előírt hatósági engedéllyel végzi.

2. A szolgáltatás megrendelése, információ-, ajánlatkérés:

Foglalási szándékát honlapunkon az online foglalási felület kitöltésével tudja leadni. Ajánlatkérését kérjük szíveskedjen email-ben vagy az „ÜZENET” fül alatti űrlap kitöltésével megküldeni részünkre. Foglalása kizárólag a visszaigazolásunk megküldésével válik teljessé, e-nélkül foglalási szándéknak minősül. A foglalásokat szabad kapacitás függvényében tudjuk visszaigazolni a szándék beérkezésétól számítva max. 3 munkanapon belül, írásban, az Ön által megadott email címre megküldve.
Amennyiben foglalási szándékát az út előtti munkanap 12:00 után jelzi, szabad kapacitás függvényében feláras szolgáltatás keretében tudjuk vállalni, melynek díja plusz 2.500 Ft
Ez esetben, kérem szíveskedjen mindképp munkatársunkkal is egyeztetni ügyeleti telefonszámunkon: +36305543838

Amennyiben szolgáltatással kapcsolatos információkra van szüksége, kérjük hívja hotline vonalunkat:

+36 30 5543838,  vagy tegye fel kérdéseit emailben: info@skyflytravel.hu.

Az árlistában nem szereplő útvonalak, extra csomagmennyiség (a viteldíj magában foglalja: 1 db kézipoggyász és 1 normál méretű bőrönd max. 20 Kg / fő szállítását) vagy egyedi személyszállítás esetén kérje gyorsan és egyszerűen itt: ÜZENET KÜLDÉS

Helytelen, nem valós adatok megadása esetén (pl. hibás dátum, időpont, cím, telefonszám) nem tudjuk garantálni a szolgáltatás teljesítését.

3.  Fizetés módja:

Sofőrünknél készpénzben, bankszámlánkra  történő előreutalással, vagy egyedi megállapodás alapján utólagos átutalással.

4.  Menetidő

A SkyFly Travel nem vállal felelősséget a rajta kívül álló  okokból történő késésért (pl.  időjárás okozta rossz útviszonyok, balesetből adódó torlódások). Természetesen mindent megteszünk, hogy az utas időben elérje úti célját  ez esetben is.

Amennyiben a késés bizonyíthatóan a szolgáltató hibájából adódik, a felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk.

5. Várakozás, gépkésés:

A reptéren való várakozási idő eltérő, attól függően, hogy a SkyFly Travel által nyújtott szolgáltatási csomagok közül melyiket kívánja igénybe venni. (Szolgáltatások jellemzői itt)

Utasok várása a reptéren:

Vienna International Airport (Schwechat): miután felvette a csomagokat és menetkész, kérem szíveskedjen felfáradni az emeletre (érkezési csarnok, McDonald’s szemben lift vagy mozgó lépcső), majd forduljon jobbra és az utolsó kijáraton szíveskedj kifáradni, sofőrünk ott fogja várni a visszaigazolt utasfelvételi időpontban névvel ellátott táblával. Amennyiben táblást várás kérnek az érkezési csarnokban a parkolás díj 2.500 Ft, mely az utast terheli.

Budapest Liszt Ferenc Repülőtér: utasaink két lehetőség közül választhatnak- az utazás előtti utolsó munkanap elküldjük sofőrünk telefonszámát, melyen őt kell értesíteni, ha felvették csomagjaikat. Másik lehetőség, hogy névvel ellátott táblával várjuk az érkezési csarnokban, ez esetben a parkolási díj (3.000 Ft) az utast terheli.

Bratislava Repülőtér: sofőrünk az érkezési csarnokban névvel ellátott táblával várja az utasokat.

6. Járatkésés / módosítás / lemondás:

Járatkésés:

Amennyiben az utastól kapunk tájékoztatást a járat késéséről telefonon vagy sms-ben ügyeleti számunk valamelyikére: +36305543838, +36302161533 (min. az eredeti gép landolást megelőzően 2 órával) nem számolunk felárat, és sofőrünk megvárja Önt díjmentesen vagy csatlakozhat következő járatunkhoz. A légitársaság hibájából fakadó károkért nem áll módunkban vállalni a felelősséget, ezért amennyiben kapunk tájékoztatást, de a késés 2 órát meghaladja (mely alapján már kártérítési igénnyel élhet a légitársaságnál) díjmentesen csatlakozhat következő járatunkhoz -amennyiben van erre lehetőség- vagy új autót küldünk, mely alapján a Privát szolgáltatás díja fizetendő pluszban.

Amennyiben az utas nem tájékoztat minket a járat késéséről vagy kevesebb, mint 2 órával az eredeti landoláshoz képest teszi ezt, az eredeti landolást alapul véve sofőrünk díjmentesen egy órát várakozik, ezt követően minden megkezdett óra 2000 Ft. Amennyiben sofőrünk fuvarszervezési okokból nem tudja megvárni, mert további fuvarfeladata van, csatlakozhat következő járatunkhoz, melynek lehetőségétől az ügyeletes kolléga tudja tájékoztatni. Amennyiben meghaladja a gépkésés a 2 órát, díjmentesen csatlakozhat következő járatunkhoz -ha van erre lehetőség- vagy új autót küldünk, mely alapján a Privát szolgáltatás díja fizetendő pluszban.

Gépkésés esetén a vállalási feltételeink mindegyik szolgáltatási típusra egyaránt alkalmazandók.

Amennyiben az utasok reptéren történő felvételének időpontja csúszik nem gépkésésből fakadóan (lsd. fent, hanem pl. vám-kontroll, csomagelvesztés miatt) sofőrünk 1 órát várakozik költségmentesen az eredeti landolási időponthoz képest, ezt követően minden megkezdett óra után plusz 2.000 Ft várakozási díj fizetendő.

A megrendelés díjtalan módosítására, lemondására az út előtti munkanap 12:00-ig van lehetőség kizárólag írásban (e-mail: info@skyflytravel.hu)

Határidőt meghaladóan:

Az út előtti munkanap: 12:00-16:00-ig felár 5000 Ft (tehát az út előtti munkanap munkaidőben)

Az út előtti munkanap: 16:00 után és az utas felvétel előtt min. 5 órával, a viteldíj 50% fizetendő

Az utasfelvétel előtt kevesebb, mint 5 órával történő lemondás esetén a teljes viteldíj fizetendő

7. Vállalási feltételek elfogadása, szerződés:

A szolgáltató és a szolgáltatást igénybevevő (utas) között a szerződés akkor jön létre, ha az utas megrendelte a szolgáltatást a fent leírtak alapján, és rendelését a SkyFly Travel írásban visszaigazolta. Amennyiben az utas a visszaigazolást követően másképp nem jelzi, elfogadottnak tekintjük az abban leírtakat, valamint a SkyFly Travel vállalási feltételeit.

A visszaigazolás elfogadásával a megrendelő hozzájárul, hogy személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak alapján kezeljük.


Tel.: +36 30 5543838   Email:info@skyflytravel.hu

SkyFly logo

SkyFly Travel on Facebook SykFly Travel on google+ SykFly Travel on Twitter

Partnereink:

SkyFly logo SkyFly logo

reptéri transzfer, transzfer Győr, Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony - airport Shuttle - Airport taxi - Reptéri járatok - Repülőtéri transzfer - Budapest reptér - Pozsony repter - Bécs reptér (Vienna Airport) - Transfer Budapest airport - Transfer Vienna Airport Budapest Liszt Ferenc Ferihegy