Egyéb személyszállítás alatt értjük azokat az utaztatásokat, melyek során a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően teljesítjük a személyszállítást. Például: kirándulások, esküvők, céges rendezvények, konferenciák stb.


Cégünk, a SkyFly Travel 1-8 fő szállítására alkalmas gépjárművekkel áll az utazók rendelkezésére, nagyobb csoportok (9-51 fő) autóbuszos személyszállítását partnerünkkel, a Zonnen-busz Kft.-vel együttműködve teljesítjük.

 

A Zonnen-busz Kft, jelenlegi cégformában 2004 óta vesz részt a személyszállításban. Családi vállalkozásként apa és fia alapította a céget, az autóbuszos személyszállítás iránt érzett szeretetüktől vezérelve. Az álmokhoz és tervekhez természetesen üzleti terv is párosult. Így indult a cég egy újonnan vásárolt kisbusszal és egy folyamatos minőségi szolgáltatást igénylő svájci megrendelővel, akinek már 1998 óta végzett és végez a mai napig személyszállítást. Szabad kapacitását kihasználva a hazai piacon is értékesíteni tudta szolgáltatását. A megrendelőknek és a rengeteg jól elvégzett munkának hála ma már egy profi csapat, külön iroda és műhely valamint több kiváló minőségű jármű áll az utazók rendelkezésére.

Az autóbuszos személyszállítást több egyedi tényező határozza meg, ezért az utazás részleteinek ismeretében tudunk személyre szabott ajánlatot adni. Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen itt: AJÁNLATKÉRÉS.
Zonnen logo


Tel.: +36 30 5543838   Email:info@skyflytravel.hu

SkyFly logo

SkyFly Travel on FacebookSykFly Travel on google+SykFly Travel on Twitter

Partnereink:

SkyFly logo SkyFly logo

reptéri transzfer, transzfer Győr, Budapest, Bécs Schwechat, Pozsony - airport Shuttle - Airport taxi - Reptéri járatok - Repülőtéri transzfer - Budapest reptér - Pozsony repter - Bécs reptér (Vienna Airport) - Transfer Budapest airport - Transfer Vienna Airport Budapest Liszt Ferenc Ferihegy